Erbaa Belediyesi ve OKA'dan Kadın Girişimcilere Yönelik E-Ticaret Eğitimleri Erbaa Belediyesi ve OKA'dan Kadın Girişimcilere Yönelik E-Ticaret Eğitimleri

TFF 3. Lig 3. Grup 30.Hafta karşılaşmasında Merkür Jet Erbaaspor sahasında Belediye Kütahyaspor ile karşı karşıya geldi.
TFF 3. Lig 3. Grup 30.Hafta karşılaşmasında Erbaaspor, Belediye Kütahyaspor’u ağırladığı maçta ilk yarıda gol sesi çıkmadı.
Havanın güzel olmasıyla birlikte vatandaşlar İlçe Stadyumunu doldurdu. Erbaa İlçe Stadyumunda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmazken, taraftarın Erbaaspor’a yoğun bir desteği vardı.
Mücadelede ikinci yarısında taraftarın desteği ile ön alanda etkili oldu. Dakikalar 73’ü gösterirken konuk takımda Uğur Bulut kırmızı görerek rakip takım 10 kişi kaldı. Erbaaspor baskıyı daha fazla arttırmasıyla birlikte Aykut Sarıdoğan’ın penaltı golüyle öne geçti. Maçın Geri kalanında daha gol olmazken Merkür Jet Erbaaspor hanesine 3 puan daha yazdırarak TFF 3. Lig 3. Grup’u 57 puan ile 2.sırada tamamladı.

Muhabir: Hüsamettin Akçay Kelkit Gazetesi (Özel)