Erbaa Orman İşletme Müdürlüğünden Orman Köylüsüne 4 Yeni Traktör Erbaa Orman İşletme Müdürlüğünden Orman Köylüsüne 4 Yeni Traktör

Erbaa, Gökal Kasabası sınırları içerisinde bulunan Düden Gölü, doğaseverler için adeta bir cennet. Farklı mevsimlerde sunduğu eşsiz manzaralarıyla bilinen bu göl, ziyaretçilere huzurlu bir kaçamak sunuyor.

Düden Gölü, Erbaa'nın keşfedilmemiş doğal güzelliklerinden biri olarak öne çıkıyor. Saklı kalmış bu özel yer, ormanla çevrili ve her mevsim farklı bir doğal güzellik sunuyor.

Düden Gölü ziyaretçilerini adeta büyülü bir dünyaya davet ediyor. Eşsiz doğa manzarası ve doğal güzellikleriyle dikkat çeken Düden Gölü, "ölmeden önce görülmesi gereken yerler" listenizin en üst sıralarına adını yazdıracak. Doğa tutkunları için yeni bir keşif noktası olan bu saklı cennet, ormanlık alanlarla çevrili benzersiz bir atmosfere sahip.

Yeni Yatırımlarla Düden Gölü Daha da Cazip Hale Geliyor

Düden Gölü ile ilgili gazetemize açıklama yapan Gökal Belediye Başkanı Muhittin Hünerci,  ‘’Düden Gölü turizm potansiyeli önemli ölçüde artırmaya yönelik projeler yapıyoruz Bu projelerde, Bungalov evler, yürüyüş yolları restoran ve cafelerle Düden Gölü yeni bir tatil anlayışına kapı aralayacak. Doğa ile baş başa kaliteli zaman geçirmek isteyenler için ideal bir kaçış noktası haline gelecek bu saklı cennet’’ ifadelerini kullandı.

Başkan Hünerci: Fotoğrafçıların ve Doğa Tutkunlarının Yeni Gözdesi

‘’Gelin ve damatların yanı sıra, fotoğraf sanatçılarının da uğrak noktası olan Düden Gölü, her mevsim ayrı bir görsel şölen sunuyor. Doğal güzelliği ile ziyaretçilerini büyüleyen göl, en güzel anlarını ölümsüzleştirmek isteyen çiftler için vazgeçilmez bir mekan haline geldi. Doğa tutkunları ve fotoğrafçılar için eşsiz manzaralar sunan Düden Gölü, her açıdan keşfedilmeyi bekliyor’’ dedi.

Muhabir: Sabriye Er