Tokat Arı Yetiştiricileri Birliği (TOKARIBİR) tarafından bu yıl 4.üncüsü düzenlenen Tokat Arıcılar Birliği Bal yarışmasında Erbaalı bal yetiştiricisi Muhammed Küçük 3.cü olarak ödüle layık görüldü.
Fuar’da dereceye giren bal üreticilerine ödüllerini Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, AK Parti Tokat Milletvekilleri Mustafa Aslan, Cüneyt Aldemir  ve Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu taktim etti.
Erbaalı bal yetiştiricisi 36 yaşında Muhammed Küçük “ 5 yıldır bal üreticiliği yapıyorum, severek yapılan her işte başarının gelmesi zor değil siz yeter ki isteyin işinizi severek yapın biz arının işine karışmıyoruz tamamen doğa ile baş başa bırakıyoruz. Doğallığı ve lezzeti buradan geliyor. Ballarımız analiz raporuna göre en değerli bal olarak bilinen Anzer balına değer bir baldır. Tokat’ta 3.üncü Erbaa da ise birinci oldum. İnşallah hedefimiz daha da üst seviyelere çıkmak olacak. Ben buradan Arı Yetiştiricileri Birliği başkanımıza Tokat Valimize, Tokat Milletvekillerimize ve Tokat Belediye Başkanımıza bal üreticilerine  herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Seyyahların Gözünden Tokat: Küçük Asya'nın Ticaret Merkezi Seyyahların Gözünden Tokat: Küçük Asya'nın Ticaret Merkezi

8849a2be-854d-4fbb-b6b1-b4d461745ae37a2876dd-19ff-4171-a3e5-1797a2aa200f