Erbaa  genelinde açılan Yaz Kur’an Kurslarında kayıtlı 4.800’ün üzerinde öğrenci eğitim gördü.

Erbaa Belediyesi ve OKA'dan Kadın Girişimcilere Yönelik E-Ticaret Eğitimleri Erbaa Belediyesi ve OKA'dan Kadın Girişimcilere Yönelik E-Ticaret Eğitimleri

Erbaa’da açılan Yaz Kur’an Kurslarında öğrencilere kurs süresince tecvitli Kur’an-ı Kerim okumanın yanında itikat, ibadet, ahlak ve siyer dersleri gibi dersler verildi. Bununla birlikte abdest nasıl alınır ve namaz nasıl kılınır gibi konular derslerde uygulamalı olarak öğrencilere öğretildi.

Yaz Kur’an Kurslarının sona ermesi münasebetiyle camilerimizde ve Kur’an kurslarımızda çeşitli kapanış programları düzenlendi.

İlçe Müftü Vekili Şükrü Çınar, Yaz Kur’an Kurslarının sona ermesiyle uzun dönem ve hafta sonu Kur’an kursu kayıtlarının da başlayacağını bu kurslara da her yaştan öğrenci kabul edeceklerini açıkladı. İlçe Müftü Vekili Şükrü Çınar, Yaz Kur’an Kurslarında yoğun tempo ile çalışan din görevlilerine ve Kur’an kursu öğreticilerine, çocuklarını Yaz Kur’an Kurslarına gönderen velilere ve Yaz Kur’an Kurslarına gelen öğrencilere teşekkür etti.