Tokat, Ordu, Samsun Kırkikindiye Hazır Olun! Tokat, Ordu, Samsun Kırkikindiye Hazır Olun!

Geçtiğimiz hafta hava sıcaklıkları mevsim normalleri üzerinde seyreden Erbaa’da 20 dereceye kadar yükselen sıcaklık  yarından itibaren 2-5 derece arası azalacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, ülke genelinde parçalı ve çok bulutlu, Yağışların; Gaziantep, Adıyaman, Kahramanmaraş, Şanlıurfa ve Kilis çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Tokat'ta yağışlı havanın çarşamba etkili olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, ülke genelinde parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz (Sinop dışında), Orta Karadeniz (Samsun dışında), Doğu Anadolu’nun batısı ile Giresun, Muş, Bitlis, Şırnak ve Hakkari çevrelerinin yağmur ve sağanak, Ege ve Batı Akdeniz kıyılarının yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Kahramanmaraş, Gaziantep, Kilis, Adıyaman ve Şanlıurfa çevrelerinde kuvvetli, Antalya çevrelerinde yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. İç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunmaktadır.

Muhabir: Hüsamettin Akçay Kelkit Gazetesi (Özel)