Erbaa Kaymakam Dr. Remzi Demir’in başkanlığında gerçekleştirilen istişare toplantısı, Erbaa’ya bağlı köy muhtarlarının geniş katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda köylerin mevcut ihtiyaçları, vatandaşlardan gelen talepler ve devam eden projeler kapsamlı şekilde değerlendirildi.

3 kişi ve ders çalışan insanlar görseli olabilir

Sorunlara Sahada Çözüm Odaklı Yaklaşım

Toplantıda söz alan muhtarlar, kendi köylerine ait altyapı, ulaşım, sağlık, eğitim ve sosyal hizmetlerle ilgili taleplerini dile getirdi. Erbaa Kaymakamı Dr. Remzi Demir ise kurumlar arası iş birliğiyle bu taleplerin çözüme kavuşması için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

3 kişi görseli olabilir

Erbaa’da Hafta Boyunca Aralıklı Yağmur Etkili Olacak: Gece Sıcaklıkları 1 Dereceye Düşebilir
Erbaa’da Hafta Boyunca Aralıklı Yağmur Etkili Olacak: Gece Sıcaklıkları 1 Dereceye Düşebilir
İçeriği Görüntüle

Kaymakam Demir: “Birlikte Hareket Edeceğiz”

Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Kaymakam Dr. Remzi Demir, şu ifadeleri kullandı:
“Katılım sağlayan tüm muhtarlarımıza teşekkür eder, birlik ve beraberlik içinde ilçemizin gelişimi için çalışmaya devam edeceğimizi belirtmek isterim. Muhtarlarımızın sahadaki gözlemleri ve vatandaşlarımızın sesini bize aktarması, hizmet kalitemizi artırmada büyük rol oynuyor.”

Köylerde Hizmet Kalitesinin Artırılması Hedefleniyor

Toplantının sonunda muhtarlara teşekkür edilerek, köylerde yaşam kalitesini artırmak için planlanan yeni projelere dair bilgi verildi. Yetkililer, bu tür istişarelerin düzenli olarak devam edeceğini belirtti.

Muhabir: Murat Berber Kelkit Gazetesi