Çatışmada 54 yaşındaki Rıza Aydın yaşamını yitirdi, 51 yaşındaki Günay Yılmaz ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Olay sonrası taburcu edilen Yılmaz, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Erbaa’da Kavşakta Çarpışan İki Araçtan Biri Bariyerlere Girdi
Erbaa’da Kavşakta Çarpışan İki Araçtan Biri Bariyerlere Girdi
İçeriği Görüntüle

Olay, dün saat 17.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, İstanbul'dan işlerini halletmek üzere köylerine gelen Günay Yılmaz ile Rıza Aydın, Keçeci köyünde karşı karşıya geldi. Aralarında geçmişten gelen husumet bulunan iki kişi arasında başlayan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü.

Karşılıklı olarak silahların kullanıldığı çatışmada, iki taraf da vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Erbaa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tedavi altına alınan Rıza Aydın, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayda bacağından yaralanan Günay Yılmaz ise hastanedeki tedavisinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.

Yılmaz’ın jandarmadaki ifadesinde, köyde karşılaştığı Rıza Aydın’ın kendisine “Ne bakıyorsun?” diyerek silahını doğrultup ateş açtığını, kendisinin de buna karşılık verdiğini söylediği öğrenildi. Adliyeye otoparktan alınarak çıkarılan Yılmaz, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Rıza Aydın’ın cenazesinin ise yarın Keçeci köyünde defnedileceği belirtildi.

Kaynak: DHA