Erbaa Merkez Büyük Cami’de düzenlenen ve Kur’an tilaveti ile başlayan programa, Erbaa İlçe Müftüsü Bekir Ertürk ile birlikte hacı adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Uğurlama programında hacı adaylarına hitap eden İlçe Müftüsü Bekir Ertürk; ‘‘Allah’ın evinin önünden yine Allah’ın evine kardeşlerimizi uğurluyoruz. Cenab-ı Hak bu yolculuklarında yardımcıları olsun. Kutsal beldelere gittiklerinde tüm kardeşlerimiz Cenab-ı Hak ve Peygamber Efendimizin (s.a.s.) misafirleridir. Efendimizin hadisi şeriflerinde buyurduğu gibi, kabul olunan haccın karşılığı cennetten başka bir şey değildir. Orada onların tövbelerinin kabul olunacağına, yaptıkları duaların da aynı şekilde kabul olunacağına inanıyoruz. Bu düşüncelerle hacca giden hacı kardeşlerimize hayırlı yolculuklar diliyor sizlerden de onlar adına hakkınızı helal etmenizi istiyorum’’ dedi.

Din görevlileri tarafından seslendirilen ilahiler sonrası İlçe Müftüsü Bekir Ertürk'ün yaptığı dua ile birlikte hacı adayları kutsal topraklara gitmek üzere uğurlandılar.

Tarım Ve Orman Bakanının Gelişi Ertelendi Tarım Ve Orman Bakanının Gelişi Ertelendi

Muhabir: Hüsamettin Akçay Kelkit Gazetesi (Özel)