Erbaa Belediyesi Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100’üncü yıldönümünü kutlamak için hazırlıklarını hızlandırdı. Cumhuriyet Meydanını ve şehrin birçok noktasını bayraklarla donatan ve 100’üncü yıl coşkusunu şehrin dört bir yanına yayan Erbaa Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet bayramı sebebiyle bayrak yürüyüşü ve sergi düzenleyecek.

Reşadiye'deki Bentonit Yataklarının Volkanik Kökenli Olduğu Tespit Edildi Reşadiye'deki Bentonit Yataklarının Volkanik Kökenli Olduğu Tespit Edildi


Cumhuriyetin 100’üncü yılını Erbaalılarla birlikte coşkuyla kutlayacaklarını ifade eden Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl “100 yıl önce birçok güçlüğe göğüs gererek bu vatanı bizlere emanet eden ecdadımızın mirasına sahip çıkmak, Cumhuriyeti coşkuyla kutlamak için hazırlıklar yaptık. Şehrimizin dört bir yanını bayraklarımızla donattık.  Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi minnetle anıyor, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını coşkuyla kutlamak için tüm hemşehrilerimi bayraklarıyla birlikte etkinliklerimize bekliyorum.” dedi.