Cumhuriyet Bayramı’nın 99’uncu yıldönümü dolayısıyla bugün saat 14.00’te Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni düzenlendi. Çelenk Sunma Törenine Erbaa Kaymakamı Dr. İsmail Altan Demirayak, Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, Kurum ve Kuruluş amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kaymakamlık Makamı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin Atatürk Anıtı’na sunulmasıyla, çelenk sunma töreni sona erdi. 
Erbaa Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu’ndan Konser
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, bu akşam saat 20.00’de Ahmet Yenihan Kongre ve Kültür Merkezi’nde, Aynur Onay Bakır şefliğinde Erbaa Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu’nun konser etkinliği ile devam edecek. 
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen resmi törenin ardından, bayrak yürüyüşü, zeybek gösterisi ve Cumhuriyet Konseri etkinlikleri yapılacak. 
2 Asırlık Tarihi Türk Paraları Sergisi
Cumhuriyet Bayramı kutlama programı, saat 10.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak resmi tören ile başlayacak. Resmi törenin ardından saat 11.00’de Ahmet Yenihan Kongre ve Kültür Merkezi’nde ‘2 Asırlık Tarihi Türk Paraları Sergisi’ açılışı gerçekleşecek. Erbaa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nü bünyesinde düzenlenen sergide, koleksiyona ait 53’ü banknot ve 91’i madeni formda olmak üzere Osmanlı ve Cumhuriyet dönemlerine ait toplam 144 adet orijinal para teşhir edilecek. Düzenlenen sergi etkinliğinde, günün anısına katılımcıların bir bölümüne Türk Devletlerinin bayraklarının bulunduğu hatıra paralar da takdim edilecek.
Bayrak Yürüyüşü, Zeybek Gösterisi, Cumhuriyet Konseri
Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri saat 18.00’de Belediye Yüzme Havuzu önünden başlayan Bayrak Yürüyüşü ile devam edecek.  Saat 19.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda 99’uncu yıla özel, Sınav Koleji öğrenci ve öğretmenlerinden oluşan 99 kişinin zeybek gösterisinin ardından saat 20.00’de Cumhuriyet Konseri yapılmasıyla sona erecek.

Erbaa’da İki Motosiklet Çarpıştı; 3 Yaralı Erbaa’da İki Motosiklet Çarpıştı; 3 Yaralı

Editör: TE Bilişim