Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen deprem sonrası Erbaa'ya 1.400 fazla depremzede geldi.  Erbaa Kaymakamlığı depremzede ailelere yönelik maddi, manevi destek sağlıyor, Tügva Erbaa İlçe Temsilciliği de çocukların depremin etkisinden çıkabilmeleri için çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Tügva Erbaa İlçe Temsilciliği ile Maydanoz Sapları çocuk tiyatrosu iş birliğiyle ‘Nasreddin Hoca ve Keloğlan Ormanda’ adlı oyunu sahnelenecek. 

“Tiyatro ruha iyi gelir”

Afet bölgesinden 1.400 fazla vatandaşın Erbaa’ya geldiğini söyleyen TÜGVA Erbaa İlçe Temsilcisi Mesut Kaya, aileler ve çocuklara yönelik etkinlikleri sürdüreceklerini vurguladı. Kaya'' Umarım tiyatrolar daha çok çocuğa ulaşır. Çünkü tiyatro ruha iyi gelir. Deprem bölgesinden Erbaa'da misafir ettiğimiz çocuklarımızın yanı sıra tüm Erbaalı çocuklarımız da davetlidir'' dedi.

''Nasreddin Hoca ve Keloğlan'' tiyatro oyunu 15 Mart Çarşamba Günü saat:18:30'da Ahmet Yenihan Kongre ve Kültür Merkezinde sahnelenecektir.

Tokat'ın Acil Çözüm İhtiyacı: AFAD Lojistik Merkezi ve Kentsel Dönüşüm Tokat'ın Acil Çözüm İhtiyacı: AFAD Lojistik Merkezi ve Kentsel Dönüşüm

Editör: TE Bilişim