Merkür Jet Erbaaspor İçin Play-Off Heyecanı Başlıyor Merkür Jet Erbaaspor İçin Play-Off Heyecanı Başlıyor

Erbaa'da Yavuz Sultan Selim Camii,Bahçelievler Camii,Fadime Hatun Camii,Sultan Murat Camii,Silahtar Ömer Paşa Camii,Ertuğrul Gazi Camii,Sebati-Saadet Bilim Camii,Yeni Mahalle Camii,Karayaka Yukarı Mah. Camiin de "Camiyi Seviyorum,Namazla Buluşuyorum" etkinliği düzenlendi.

Yavuz Sultan Selim Camii'nde düzenlenen proje kapsamında 10 gün  camiye gelerek namazlarını camide cemaatle kılıp,ezber dualarını tamamlayıp en  çok puan toplayan ilk üç öğrenciye çeşitli ödüller ve öğrencilerin tamamına  hediyeler verildi.

Hediye takdimine cami görevlileri ile İlçe Müftü Vekili Şükrü Çınar, İlçe Vaizi Mehmet Yeşersin ve İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü temsilcisi katıldı.

İlçe Müftü Vekili değerlendirmesinde,Hz.Ömer (r.a.)in "Namaz kılan yaşlıyı severim ama namaz kılan gence aşığım" sözünün muhatabı olan gençlerin camiye gelerek beş vakit namazını camide kılmalarının hem gençler için,hem geleceğimiz için önemli bir kazanım olduğunu söyledi.İlçe Müftü Vekili günümüz şartlarında gençlerin İslamın beş şartından birisi olan namaz ibadetini camiye gelerek yerine getirmelerinin önemli olduğunu,gençlerin namaz ibadetlerini evlerinde de devam ettirmeleri gerektiğini,böylelikle  ibadetlerini yerine getirmekle birlikte  hem Allah'ın emrini îfâ etmiş hem de örnek bir genç olacaklarını sözlerine ekledi.

İlçe Müftü Vekili proje kapsamında etkinliğe katılan tüm öğrencileri ve ailelerini tebrik ederek hediyelerini takdim etti.

Düzenlenen hediye takdim programı ikramlarla sona erdi.

Sabriye Er Kelkit Gazetesi(Özel)

Editör: Şaban Konyar