Çevresu köyünde yaşayan A.K.’nin babası M.K. ve annesi F.K. kızları 3 yaşındayken boşandı ve dava sonucu velayeti babaya verildi. İddiaya göre babaannesi ve babası ile birlikte köyde yaşayan A.K.’ye komşuları olan Onur K. 3 yıldır cinsel içerikli görüntüler izlettikten sonra istismar etmeye başladı. Yaz aylarında annesinin yanında kalan A.K. durumu tatile gittikleri Bursa’da arkadaşlarına anlattı. Küçük çocuğun annesi kızının yaşadıklarını diğer çocukların ailelerinden öğrenince Erbaa’da gelerek şikayetçi oldu. İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri soruşturma başlatarak şüpheliyi yakaladı. Yakalanan Onur K. ‘Çocuğu nitelikli cinsel istismarı’ suçundan adliyeye sevk edildi. 28 Ağustos’ta hakimlik tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilirken, A.K ise annesine teslim edildi.

KİMSEYE SÖYLEMEMESİ İÇİN TEHDİT ETMİŞ

Tokat Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’ne götürülerek burada aile görüşmecileri eşliğinde ifadesine başvurulan A.K. 6 yaşındayken istismarın başladığını, Onur K.’nin cinsel içerikli görüntüler izletip sonra da istismar ettiğini anlattı. Yaşadıklarını Bursa’daki arkadaşlarına anlattığını, Onur K. tarafından tehdit edildiği için durumu kimseye anlamadığını ifade etti. Ayrıca olayın yeniden yaşanabileceğini söyleyerek babasının yanında kalmak istemediğini söyledi.

SORGUSUNDA SUÇUNU KABUL ETTİ

Erbaa’da Pazar Fiyatlarında Son Durum Erbaa’da Pazar Fiyatlarında Son Durum

Onur K. verdiği ifadesinde “3 yıl önce başlamak kaydıyla ara sıra cinsel içerikli görüntüler izletip “Bunlardan yapalım mı” diye sordum. Kabul edince de ilişkiye giriyordum. Kaç kez ilişkiye girdiğimizi hatırlamıyorum. Ona da ‘Kimseye söyleme beni hapse atarlar’ diyordum. Babası olayı öğrenince 2 gün önce bana vurdu. Suç olduğunu bilmiyorum, pişmanım, hapse girmek istemiyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: HABER MERKEZİ