Tokat'ta TCKN 0-1-3-5-7-9 Olanlar Hesapları Kontrol Edin Ödemeler 💰 Yapıldı! Tokat'ta TCKN 0-1-3-5-7-9 Olanlar Hesapları Kontrol Edin Ödemeler 💰 Yapıldı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığının ortaklaşa hayata geçirdiği proje kapsamında Erbaalı öğrenciler, Erbaa İlçe Spor Salonunda çeşitli testlere tabi tutuluyor.
Mart, nisan ve mayıs aylarında yapılacak testlerle öğrenciler sportif yetenek taramasını gerçekleştirilecek.

Erbaa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünden yapılan açıklamada, öğrencilerin sporla tanıştırılması ve spora başlama yaşında olan yetenekli öğrencilerin tespit edilmesi amacıyla uygulanan programda, Erbaa’da ilkokul öğrencileri teste tabi tutarak sporu tabana yayma ve üst düzey sporcu yetiştirme hedefinde olduklarını söyledi.
Sağlıklı nesillerin yetişmesinde sporun önemini vurgulayan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü öğreticileri, öğrencilerimizi genç yaşta sporla tanıştırmak ve onlara sporu sevdirmek için çaba gösterdiklerini ifade etti. Erbaa’da geleceğin şampiyon sporcularının keşfedilip yetiştirilmesi için sportif yetenek taramasının son derece faydalı bir uygulama olduğunu vurguladı.

Editör: TE Bilişim