Erbaa ve Bölge İlçelerde Bugün (27.03.2024) Nöbetçi Eczaneler Erbaa ve Bölge İlçelerde Bugün (27.03.2024) Nöbetçi Eczaneler

Ayrıca eğitimini tamamlayan anne adayları Op. Dr Elif nur Biçer ve Op. Dr Orhan Ulusoy Kadın Doğum polikliniklerinden randevusuz muayene olabilecekler.
Erbaa Devlet Hastanesinde hamilelere yönelik normal doğum sürecini sıkıntısız tamamlayabilmeleri için “Gebe Okulu”  adı altında uzman ekip tarafından 5 dersten oluşan eğitim verdi.
Erbaa Devlet Hastanesi Gebe Okulu’nda anne adaylarına gebelik dönemi, doğum süreci ve doğum sonrası yaşanabilecek süreç hakkında bilgilendirmenin yanı sıra gebeliğin oluşumu, gebelikte oluşabilecek sorunlar ve çözümleri, gebelikte ve emzirme döneminde beslenme ve günlük yaşam aktiviteleri, doğum, doğum ağrısı ve baş etme yolları, lohusalık dönemi, anne sütü ve emzirmenin önemi, yeni doğan bakımı ve aile planlaması ile ilgili anne adayları bilgilendirildi.
Eğitimini tamamlayan anne adayları katılım belgelerini alarak, Op. Dr Elif nur Biçer ve Op. Dr Orhan Ulusoy Kadın Doğum polikliniklerinden randevusuz muayene olabilecekler.

Editör: TE Bilişim