Kırsal Kalkınma yatırımlarının Desteklenmesi programı kapsamında 2021-2022 başvuru döneminde Erbaa’dan 184 adet çiftçinin projesi kabul edilmişti. Tokat Tarım ve Orman İl Müdürlüğü sitesi duyurular kısmında destek çıkan çiftçilerin asıl ve yedek listesi yayınlanmıştı. Buna göre desteklemelerden faydalanacak çiftçilere Ziraat Odasında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Tokat'taki Depremde Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nin Proaktif Yaklaşımı Tokat'taki Depremde Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nin Proaktif Yaklaşımı

 

Ziraat Odası Başkanı Arif Yılmaz Köksal yaptığı konuşama üç önemli konunun altını çizdi;

‘’Hibe desteğinden faydalanacak  çiftçilerimizin hibe sözleşmesine esas olan evrakların hazırlanıp 11-25 Mayıs tarihleri arasında Tokat Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne sözleşme imzalamaya gidilmesi.Hibe desteği çıkan alet ve makinelerin bakanlıkça belirlenen referans fiyatları ile bugünkü fiyatları ayrıca   hibe oranlarından ne kadar faydalanacağı.Belirlenen tarihlerde sözleşme yapmayan çiftçilerimizin 2 yıl daha destekler için müracaat da  bulunmayacakları anlattı.

Makine Ekipman Hibe Desteği için toplantımıza katılan Muhtarlarımıza, yüklenici firmalara ve çiftçilerimize teşekkür eder toplantının çiftçilerimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz’’ dedi.

Editör: TE Bilişim