Erbaa Ticaret ve Sanayi Odası’nda 8 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilen  meslek komiteleri seçimlerinin tamamlanmasının ardından, bir araya gelen Erbaa Ticaret ve Sanayi Odası Komite üyeleri; Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Başkanı ve üyeleri ile  Disiplin Kurulu Üyelerini seçti. Yapılan seçim neticesinde Erbaa TSO Başkanı Gökalp Coşkun,  yeniden Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Meclis Başkanı olarak Süleyman Selçuk Barsbay seçildi. 
Erbaa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu; 2013’ten itibaren TSO Başkanı olan Gökalp Coşkun bir kez daha Yönetim Kurulu Başkanı seçildi. Mustafa Uslu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Murat Selçuk Muhasip üye, Çağrı Altıntaş ve Yusuf Enes Duman Yönetim Kurulu üyesi seçildi. 
Meclis Yönetimi ise, Meclis Başkanı Süleyman Selçuk Barsbay, Meclis Başkan Yardımcıları ise Necati Demir ile Çiğdem Uslu oldu.
Disiplin Kurulu üyeleri ise; Namık Kul, İsmail Bayraktar, Mustafa Yılmaz, Levent Başar, Kerem Paşaoğlu ve Hakan Yıldız olarak belirlendi.

Antalya'da Karpuz Hasadı Başladı: Adres Erbaa Antalya'da Karpuz Hasadı Başladı: Adres Erbaa

Editör: TE Bilişim