Coşkun: “Yeni dönem seçimlerinde Yeşil Erbaa’yı temsilen yeşil renk oy pusulamızla üyelerimizin desteğine talibiz.” dedi.

2013’ten itibaren Erbaa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığını yürüten Coşkun, üyelerden destek beklediğini açıkladı. Gökalp Coşkun: “Kelkit vadisinin tarım ve sanayide cazibe merkezi yaprağın başkenti Erbaa’da 2 Ekim tarihinde Erbaa TSO seçimleri yapılacaktır. 2013 yılından bugüne sanayinin gelişmesi, Erbaa yaprağının patentinin alınması, hizmet sektörünün gelişmesi için çalışmalar yaptık. Tüm STK ve siyasi partilerimizle uyum halindeydik. Herkese eşit davranan bir yönetim olmaya gayret ettik. TSO yönetiminin bir ekip çalışması olduğunu, birlik ve beraberlik olduğunda aşılamayacak engel olmadığını sadece Erbaa’ya değil tüm bölgeye gösterdik.  Ekip arkadaşlarımın desteği ile TOBB Yüksek Disiplin Kurulu TOBB Tahkim Kurulu ve TOBB ETU Hastanesinde sizleri temsil ettim. Önümüzdeki dönem Erbaa OSB 2. ve 3. etap çalışmalarında Yeni Nesil Sanayi Sitesi Projesiyle üretim ve istihdamı destekleyip 2023 sonunda 10 bin kişinin istihdamını öngörüyoruz. Ticaret geliştikçe şehir gelişir büyür.

Yeni dönem seçimlerinde yeşil Erbaa’yı temsilen yeşil renk oy pusulamızla üyelerimizin desteğine talibiz. 9 yıl boyunca hep bir beraber olduğumuz üyelerimize ve ekip arkadaşlarıma minnettarım.

Lezzet Ormanda Trt 1 Ekranlarında Lezzet Ormanda Trt 1 Ekranlarında

 Yeni dönemde Üretimin baş tacı kadın girişimcilerimiz ve genç girişimcilerimizi de oda meclis ve yönetiminde göreceksiniz. Yeşil listeye desteğinizi bekliyoruz. Sağlıcakla kalın” dedi.

Editör: TE Bilişim