Merakla beklenen Erbaa Ticaret ve Sanayi Odası seçim tarihide belirlendi. Bu seçimler sonrasında M Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun Başkanlığını yaptığı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde de genel kurul düzenlenecek. 
Erbaa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Gökalp Coşkun'un ev sahipliğinde, Erbaa Basını ile yapılan buluşmaya ETSO Başkanı Gökalp Coşkun'un yanı sıra ETSO Meclis Başkanı Sinan Bayraktar, Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Enes Duman ve Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nuran Demir katılım sağladı. Erbaa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Coşkun yaptığı açıklamada Ticaret ve Sanayi odasının yapısını, seçim süreci, OSB, toprak sanayi, Erbaa Narince Bağ Yaprağı'nın patent alım süreci ve gündeme ilişkin açıklamalar yaptı.2 Ekim 2022 Pazar Günü Erbaa Sanayi ve Ticaret Odasının seçime gideceğini açıklayan Başkan Coşkun ''Yapılacak seçimin oda meclis üyesi ve komite seçimi, başkanlık seçiminin bir hafta sonra meclis tarafından seçilecek. Aday Adaylığı düşünen 2 tane iş insanımız üye listesini aldı ve seçim süreci çok şeffaf yürütülüyor' dedi. Başkan Coşkun Erbaa'da ki konut sıkıntısına dikkat çekerek acil çözülmesi gereken bir problem haline geldiğini ifade etti. ETSO Başkanı Gökalp Coşkun'un en dikkat çeken açıklaması ise 2022 yılsonu itibari ile OSB de çalışan sayısının 8.000 kişiyi geçeceğini açıklaması oldu. 

Türkiye'nin En İyi 10 Lisesi Belirlendi ! Tokat Maalesef Türkiye'nin En İyi 10 Lisesi Belirlendi ! Tokat Maalesef

ETSO’DA FAVORİ GÖKALP COŞKUN

 
Erbaa Ticaret ve Sanayi Oda seçimleriyle alakalı adaylar kulislerde kendisini göstermeye başladı. Erbaa Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO)  mevcut Başkan Gökalp Coşkun, yaptığı çalışmalarla kuruma basamak atlattığı Tokat ve ülke nazarında söz sahibi olan bir oda haline getirdiği için üyeler tarafından yeniden desteklenecek gibi görünüyor. Yeniden göreve talip olan Başkan Coşkun'un karşısında ise resmi bir kamuoyu bilgilendirmesi yaparak adaylık açıklayan herhangi birisi bulunmuyor. 
Başkan Coşkun, döneminde verdiği sözlerin tamamını gerçekleştirdiği gibi, vaadinde bulunmadığı birçok projeyi de hayata geçirmiş, tüm bunları yaparken boş olarak devraldığı mali yapıyı da güçlü bir hale getirdi. 
Erbaa Sanayi ve Ticaret Odası yönetimine talip isimlerin önümüzdeki süreçte basın toplantıları ile adaylıklarını açıklaması bekleniyor.

Editör: TE Bilişim