Erbaa İlçe Müftüsü Bekir Ertürk'ün de katıldığı ziyaretler kapsamında Yılmaz Kayalar Fen Lisesi,Merkez Anadolu Lisesi,Seyrantepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi,Erbaa Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Erbaa Kız Anadolu İmam Hatip Liseleri ziyaret edilerek okul yönetimiyle görüşmeler gerçekleştirildi.

Ziyaretlerde İlçe Müftüsü Bekir Ertürk ve Gençlik Koordinatörlüğü temsilcileri ilçe müftülüğü ve koordinatörlük olarak okullarda gençlere yönelik yapılması planlanan faaliyetlerle ilgili bilgiler verdiler.

İlçe Müftülüğüyle,ziyaret edilen okullar arasındaki koordineyi sağlamak,iletişimi güçlü tutmak,okul temsilcilerini belirlemek ve belirlenen okul temsilcileriyle yapılması planlanan faaliyetleri istişare etmek amacıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde,sabah ve yatsı namazı buluşmaları,cami gençlik buluşmaları,kitap kritiği,okul kütüphanelerine verilmesi planlanan başkanlık dergi ve yayınları,etkinlik atölyeleri,değerler eğitimi seminerleri,Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri ve faaliyete başlayacak olan Erbaa Müftülüğü Gençlik Merkezi ile ilgili bilgiler verildi.

Okul ziyaretlerinde İlçe Müftüsü Bekir Ertürk okul müdürlerine Diyanet İşleri Başkanlığı'nın gençlik dergisi "Geçerken"i takdim etti.

Erbaa Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü'nün gençlere yönelik programlarının planlanmasına yönelik okul ziyaretleri devam edecek.

Erbaa’da Uyuşturucu Operasyonuna 1 Tutuklama Erbaa’da Uyuşturucu Operasyonuna 1 Tutuklama