MHP Erbaa İlçe Başkanı Namık Ateşli'nin ev sahipliğinde düzenlenen iftar programı Erbaa Belediyesi Hüseyin Şahin yüzme havuzunda  gerçekleşti.

Erbaa’nın İyilik Melekleri Bu Seferde Hayır Mağazası Açıyor Erbaa’nın İyilik Melekleri Bu Seferde Hayır Mağazası Açıyor

İftar programına MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, MHP Tokat İl Başkanı Mustafa İpek,Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl,Ak Parti Erbaa İlçe Başkanı Oğuzhan Önal,Gökal Belediye Başkanı Osman Akbulut,Tanoba Belediye Başkanı Vural Özdemir,Karayaka Belediye Başkanı Mehmet Başar,Erbaa Eski Belediye Başkanı Ahmet Yenihan,STK Başkanları,partililer ve vatandaşların yoğun ilgisi ile iftar programı düzenlendi.

İftar programı öncesinde katılımcılar konuşmalarını yaptılar.

MİLLETVEKİLİ BULUT: ''CUMHUR İTTİFAKI MEZARA KADAR SÜRECEKTİR''

Milletvekili Bulut yaptığı konuşmada ''Cumhur İttifakı’ndan ve bu ittifakı oluşturan MHP ve AK Parti’den rahatsız olan başta ABD ve AB ülkeleri, bunların maşa olarak kullandığı terör örgütleri ve onların içimizdeki uzantıları açık açık eylem ve söylemleriyle kendilerini göstermektedirler. Genel Başkanımız, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyin ifade ettiği gibi ’Cumhur İttifakı mezara kadar sürecektir.’ Cumhur İttifakı, Türk milletinin ruh kökünden, tarihi hedeflerinden, milli kimliğinden, bin yıllık kardeşlik ve kader ortaklığından yüce bir umutla, yüksek bir ufukla ortaya çıkmıştır. Cumhur İttifakı milletin ta kendisidir. Sahte ve sanal ittifaklar millete yabancı ve yalancıdır. Milliyetçi Hareket Partisi Tokat teşkilatı olarak cumhur ittifakına şartsız, karşılıksız bir şekilde uygun hareket ediyoruz. Hedef 2023, lider ülke Türkiye’ vizyonuna sahip çıkacağız. Lider ülke Türkiye hedefine ulaşmak için üzerimize ne görev düşüyorsa yapmaya hazırız'' dedi.

Başkan Karagöl yaptığı konuşmada yapmayı planladıkları bir çok projeyi anlattı.Birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Başkan Karagöl iftar programına gelen vatandaşlara teşekkür ederek sözlerine son verdi.

MHP Tokat İl Başkanı Mustafa İpek ve Erbaa Eski Belediye Başkanı Ahmet Yenihan selamlama konuşması yaptılar.

Editör: TE Bilişim