Eğitim döneminin 1.yarıyılının sona ermesi nedeniyle öğrencilere ve bayan kursiyerlere yönelik belge ve hediye takdimi etkinliği düzenlendi.

Kelkit Vadisi'nin Gizli İncisi: Pınarbeyli Köyü Kelkit Vadisi'nin Gizli İncisi: Pınarbeyli Köyü

Dönem sonu etkinliğine katılan İlçe Müftüsü Bekir Ertürk burada yaptığı değerlendirmede; Erbaa’da Kur’an Kurslarına olan ilgiden dolayı memnun olduklarını dile getirerek Kur’an-ı Kerimin Müslümanların hayat kaynağı olduğunu, Efendimizin (s.a.s) hadisi şeriflerinde Kur’an öğrenmenin ve öğretmenin öneminden bahsettiğini, Kur’an Kursuna gelen gençlerin, çocukların ve bayanlarında bu bilinç doğrultusunda Kur’an-ı Kerimi ve dini bilgileri öğrenme ve hayatlarına tatbik etme gayretinde olduklarını söyledi.

İlçe müftüsü hazırlanan belgeleri ve hediyeleri takdim ederek kursa gösterilen ilgiden dolayı kursiyerlere, öğrencilere ve Kur'an Kursu öğreticisi Fatma Genç'e teşekkür etti.

Erbaa Müftülüğü 15 Temmuz Şehitler 4-6 yaş grubu Kur'an Kursunda düzenlenen programa da katılarak öğrencilerle sohbet eden İlçe Müftüsü Bekir Ertürk hazırlanan dönem sonu belgelerini öğrencilere takdim ederek Kur'an-ı Kerim hediye etti.

İlçe müftüsü dönem sonu etkinlikleri dolayısıyla Kur'an Kursu öğreticilerine, öğrencilere ve velilere teşekkür etti.

Sabriye Er Kelkit Gazetesi (Özel)

Editör: Şaban Konyar