Erbaa GFB’den yapılan açıklamalarda şu ifadelere yer verildi: “Bizler Erbaa Genç Fenerbahçeliler Olarak Yaşlıların geçmiş ile günümüz arasında köprü görevi üstlendiğini biliyoruz. Burada ki büyüklerimiz, bizlerin ve Erbaa'mızın ulu çınarları olarak dua kaynaklarımızdır. Burada yaşamını sürdüren kıymetli huzurevi sakinlerinin ellerini öptük, hatırlarını sorduk, küçük hediyelerimiz ile bir nebze yüzlerini güldürmeye çabaladık. Bol Bol Hatıra Fotoğrafı Çekindik,  Bu ziyaretimiz sonucu Çok mutlu olduklarını gözlemledik.

 Birbirinden kıymetli büyüklerimizi emanet ettiğimiz burada gecesiyle gündüzüyle onlara hizmet veren Abilerimize, Ablalarımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz. İnanıyoruz ki bir emanete nasıl ihtimam, duyarlılık gösterilerek korunursa, onlarında burada ki büyüklerimize karşı bu şekilde davrandıklarını ve üzerlerine titrediklerini görmüş bulunduk.

Erbaa ve Bölge İlçelerde Bugün (18.05.2024) Nöbetçi Eczaneler Erbaa ve Bölge İlçelerde Bugün (18.05.2024) Nöbetçi Eczaneler

Bizler ErbaaGFB, Lise GFB, UniGFB Olarak Kadın-Erkek Ayrımı Olmaksızın Her Zaman, Her Koşulda, Emin Adımlarla Duyarlı Birer Birey Olmak İçin Çabaladığımızı bu Sayede Geriden Gelen Renktaşlarımıza ve Erbaa'ya Örnek Olacağımıza İnanıyoruz” ifadelerine yer verildi.

Murat Berber Kelkit Gazetesi (Özel)

Editör: Muhammed Özkan