Kitap Okuma Alışkanlığı Nasıl Kazanılır? Kitap Okuma Alışkanlığı Nasıl Kazanılır?

4 Ocak – 23 Şubat 2021 tarihleri arasında proje başvuruları yapıldı. Proje yarışmasına coğrafya ve psikoloji dalında üç projeyle yarışmaya katılan Erbaa Anadolu İmam Hatip Lisesi %100’lük bir başarı elde etti.

Coğrafya dalında “Erbaa’da Su Dedektifi Öğrenciler (SDÖ) Hem Öğreniyor Hem De Öğretiyor” projesiyle öğrencimiz Yunus Emre Yanar ve coğrafya öğretmenimiz Mustafa Bayrak, “Erbaa’da Tuğla Sanayinin Yolculuğu” projesiyle öğrencilerimiz Eyüp Çördük, Berkehan Aytan ve coğrafya öğretmenimiz Sami Yılmaz; psikoloji dalında “Deprem Bilgi Düzeyi ve Depreme Önlem Alarak Hazırlıklı Olmanın Deprem Korkusu ve Güvenlik Algısı Üzerine Etkisi” projesiyle öğrencimiz Bekir Yarbaş ve müdür yardımcımız Mehmet Başara Samsun Bölge Finalinde Erbaa Anadolu İmam Hatip Lisesini temsil edeceklerdir.

                52.Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Samsun Bölge Finali proje değerlendirmeleri 25 - 26 Mart 2021 tarihleri arasında çevrimiçi olarak yapılacaktır. Öğrenciler evlerinden veya okullarından online (çevrimiçi) olarak projelerini anlatacaklar ve jürinin beğenisini kazanmaya çalışacaklardır. Okul müdürü Durmuş Sezgin “Salgın döneminde bu tür yarışmalara katılımın ve hazırlanmanın çok güç olduğunu, bu zorluğa rağmen proje yarışmalarına katılan öğretmen ve öğrencilerine çok teşekkür ettiğini, proje çalışmalarını önemsediklerini ve her zaman proje vb. çalışmalara destek olduklarını dile getirdi. Samsun Bölge Finalinde öğretmen ve öğrencilerine başarılar diledim” dedi.

Editör: TE Bilişim