Farklı noktalarda durdurularak aranan şüphelilerin üzerinden toplamda farklı miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede uyuşturucu madde kullanımının ve satışının önlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürdü. Ekiplerin gerçekleştirdiği kontroller sırasında şüpheli hareketlerde bulunduğu değerlendirilen kişiler üzerinde arama yapıldı.

Bu kapsamda ilk olarak Aşağı Zaferiye Mahallesi Ovacık Caddesi üzerinde bulunan L.Y., polis ekiplerinin dikkatini çekti. Durumundan şüphelenilmesi üzerine L.Y. ekipler tarafından durduruldu. Şüphelinin üzerinde yapılan aramada 24,78 gram kimyasala bulanmış tütün ele geçirildi.

Polis ekipleri, ele geçirilen maddeyle ilgili işlem başlatırken, uyuşturucu maddeye ilişkin inceleme de gerçekleştirildi. L.Y., yapılan aramanın ardından gözaltına alındı.

Ekiplerin ilçe genelindeki çalışmaları kapsamında ikinci bir şüpheli daha tespit edildi. Yeni Mahalle Dumlupınar Caddesi üzerinde bulunan E.Y. de polis ekipleri tarafından şüpheli görülerek durduruldu. E.Y.’nin üzerinde yapılan aramada ise 21,51 gram uyuşturucu madde bulundu.

Uyuşturucu maddenin ele geçirilmesinin ardından E.Y. de polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Böylece Keşan’da farklı adreslerde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında L.Y. ve E.Y. isimli 2 şüpheli yakalanmış oldu.

Polis ekipleri tarafından ele geçirilen maddeler muhafaza altına alınırken, gözaltına alınan L.Y. ve E.Y. hakkında gerekli işlemlerin başlatıldığı bildirildi.

Mardin’de Tarihi Eser Operasyonu: 4 Gözaltı
Mardin’de Tarihi Eser Operasyonu: 4 Gözaltı
İçeriği Görüntüle

Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, ilçede uyuşturucu madde kullanımının ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: DHA