TÜGVA Erbaa İlçe Temsilciği tarafından düzenlenen Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında, Erbaa Belediyesi Ahmet Yenihan Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen şiir dinletisine düzenlendi. Programa Erbaa Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Değerli,TÜGVA İl Başkanı Arif Hakkoz, MHP Erbaa İlçe Başkanı  Yılmaz Gök, Erbaa Belediye Başkan Yardımcısı  Fatih Sönmez, Önce ki Dönem Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, Önce ki dönem Ak Parti İlçe Başkanlarından Fatih Akgün, Oğuzhan Önal, Eğitim Bir-Sen İlçe Başkanı Ömer Çetin ,İlçe Müftüsü  Bekir Ertürk, Erbaa Özel İdare Müdürü Necmi Çınar ,Milli Eğitim Müdürü Bekir Aslan ,İŞ-KUR Erbaa Şube Müdürü  Erol Demirbaş, Sağlık İlçe Müdürü Faruk Kalkan, Erbaa SYDV Müdürü Siyami Altuntaş ,Erbaa Esnaf Odası Başkanı Eray Koral, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı  Mustafa Şahin ,İlçe Halk Kütüphane sorumlusu  Meliha Arı ve çok sayıda Erbaalı katıldı.

Özellikle Peygamber Efendimize (S.A.V.) atfedilen naat-ı şerifleri seslendirmesiyle tanınan Dursun Ali Erzincanlı 'Şiir Dinletisi' programında, aralarında, '40 yaşındasın' ve 'Bedir' isimli şiirlerin de bulunduğu birbirinden güzel şiirlerini okudu. Erzincanlı'nın şiirler okuduğu programda duygu dolu anlar yaşadı. Program sonunda ise TÜGVA Erbaa İlçe Temsilcisi Mesut Kaya, Erzincanlı'ya teşekkür ederek hediye takdiminde bulundu.

Kaya, "Bugün değerli bir insan Dursun Ali Erzincanlı hocamızı, Erbaalı hemheşrilerimiz ile buluşturduk. Bu tür programların ilçemizde devam etmesi için TÜGVA Erbaa İlçe Temsilciliği olarak devam edeceğiz. Etkinliklerimize geçmişte olduğu gibi gelecek günlerde yine devam edeceğiz. Bizleri bu güzel akşamda yalnız bırakmayan değerli protokole ve salonu dolduran tüm Erbaalı hemşehrimize teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

1082'den Bu yana ayakta: Zamana meydan okuyan Silahtar Ömer Paşa Cami 1082'den Bu yana ayakta: Zamana meydan okuyan Silahtar Ömer Paşa Cami