Olay, 8 Mayıs’ta Yüreğir ilçesi Selahattin Eyyubi Mahallesi’nde meydana geldi. Dolmuş şoförü Mehmet Kaçhan, içerisinde yolcunun olmadığı aracıyla sokaktan çıkarken silahlı saldırıya uğradı. Kaçhan, sırtına ve boynuna isabet eden kurşunlarla kanlar içinde kalırken, saldırıyı düzenleyen olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yapılan kontrolde Kaçhan’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Kaçhan’ın cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsisinin ardından yakınları tarafından alınarak toprağa verildi.


ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN 11 KAYDI BULUNDUĞU BELİRLENDİ 

Irak'ın Kuzeyinde 15 Teröristi Etkisiz Hale Getirdi Irak'ın Kuzeyinde 15 Teröristi Etkisiz Hale Getirdi


Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, saldırıyı düzenleyen şüphelinin, çeşitli suçlardan 11 ayrı suç kaydı bulunan Emre Bülent Ağdaş olduğunu tespit etti. Şüphelinin saklanmış olabileceği çok sayıda adrese baskın yapan polis, Ağdaş’ı bulamadı.
Son olarak şüphelinin Çamlıbel Mahallesi’ndeki bir adreste olduğu bilgisine ulaşan polis, operasyon düzenledi. Tanınmamak için saçını kestirip, bıyığını uzattığı öğrenilen Ağdaş, yapılan baskında yakalandı.


TUTUKLANDI 


Emniyete götürülen Ağdaş, ifadesinde, eşine mesaj attığını öğrenmesi üzerine Mehmet Kaçhan’ı buluşmak için olayın yaşandığı sokağa çağırdığını, çıkan tartışmanın ardından kaçmaya çalışınca da tabancayla ateş açtığını söyledi.
İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ağdaş, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ef960f43-baf7-4266-a982-957bd7c075d97a1db5ec-6d49-4f51-b10e-41b08484f4d9