Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin  Ersoy’un Sosyal medya hesabından yaptığı "küflü ürün" paylaşımı üzerine Dimes genel müdürü Ozan Diren ilk inceleme sonuçlarına göre sorunun üretim kaynaklı değil, lojistik süreçte veya market rafındaki düşme gibi bir durumda ambalajda oluşan deformasyona bağlı ürünün hava alması kaynaklı olduğunu söyledi.

 Başkan Coşkun yapılan paylaşım sonrasında ürün üzerinde yapılan inceleme ve akabindeki açıklamaya da vurgu yaparak; "Bu açıklama bize şunu gösterdi; bir ürünün marka değerinin sosyal medya üzerinden ne kadar da kolaymış değilmi ?

2 Kişinin Yaralandığı Silahlı Kavga Kamerada 2 Kişinin Yaralandığı Silahlı Kavga Kamerada

 Hâlbuki söz konusu üründe üretime bağlı bir sorun da yok. Türkiye'nin ve hatta dünyanın dört bir yanına dağıtıma ağı olan bir üründen bahsediyoruz. Bu dağıtım sonrasında binlerce markette, binler bakkalda raflara konan bir üründen bahsediyoruz. Cumhuriyet Tarihinin kurumsallaşma modeli ile örnek şirketlerinden birisi olacaksın, üretim hacminle dünya pazarına açılacaksın, sağladığın istihdamını ekonomik krize ve hatta pandemiye rağmen korumayı başaracaksın, kısacası üretimin en zor olduğu şu şartlarda bile üretmeye devam edeceksin ama bir sosyal medya mesajı ile kendini karalama kampanyasını tam ortasında bulacaksın.

İnanın ve diyeceğimizi inanın ne diyeceğimizi bilemiyoruz. Ve bu durumun üretim sonrasında yaşanan bir durum olduğu da hemen yapılan inceleme sonucu ortaya çıkmış durumda. Büyük bir şaşkınlıkla takip ediyoruz. Ne olacak şimdi ? Ben söyleyeyim, Tokat'ın bağrından kopan Dimes’e hemşehrileri olarak bizleri sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bu ülkenin duyarlı vatandaşları, ülkenin değerli bir üreticisi olan Dimes'in yanında duracak. Üretim zor, karalamak kolay! Herkesi sağduyuya davet ediyor, bu kampanyanın bilerek veya bilmeyerek bir parçası olan vatandaşlarımızı daha duyarlı olmaya davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim