Temiz Tokat projesi kapsamında Tokat İl Özel İdaresi mobil ekipleri tarafından gerçekleştirilen çevre temizliği etkinliğine Tokat Vali Yardımcısı Harun Kazez, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Gökçe, Genel Sekreter Yardımcısı Saffet Güngör ve Birim Müdürleri eşlik etti.

Tokat İl Özel İdaresi Temiz Tokat mobil ekipleri, Tokat Merkeze bağlı Yağmurlu Köyü’nde bulunan Uzun Çimen Yaylası’nın doğal güzelliklerini ortaya çıkarmak, yayla turizmini canlandırmak amacıyla bölgede çalışmalarını tamamladılar.

Tokat’ta Aile Haftası Etkinlikleri Devam Ediyor Tokat’ta Aile Haftası Etkinlikleri Devam Ediyor

Tokat İl Özel İdaresi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada yapılan çalışmaların Tokat’ın doğasına katkı sunmaya devam edildiği belirtildi.

Yapılan açıklamada şunlara yer verildi:

 “Çevresel sürdürülebilirlik adına atılan adımları bir araya getiren ve Tokat’ımız için önemli bir girişim olan Temiz Tokat projemize bütün hızımızla devam ediyoruz. Ekim ayında Sayın Valimiz Numan Hatipoğlu öncülüğünde başlattığımız ‘Temiz Tokat’ Projemiz kapsamında bugüne kadar onlarca köyümüzde ve kırsalımızda temizlik çalışmalarımızı tamamladık. Mobil ekiplerimiz her gün farklı bir noktada detaylı temizlik, geri dönüşüm ve bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyorlar. Tokat’ımızın Yayla Turizmine katkı sağlamak, yaz aylarına hazırlık yapmak amacıyla doğal alanlarımızın güzelliklerini ortaya çıkarmaya devam ediyoruz. Son olarak Yağmurlu Köyümüzde yer alan Uzun Çimen Yaylamızın detaylı temizliğini yaparak doğal güzelliğini ortaya çıkardık. Uzun Çimen Yaylasında gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımıza eşlik ederek, projemizi yerinde inceleyen Sayın Vali Yardımcımız Harun Kazez , İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Recep Gökçe, Genel Sekreter Yardımcımız Saffet Güngör ve Birim Müdürlerimize teşekkür ederiz.

Temiz Tokat Projemiz kapsamında gerçekleştirdiğimiz çevre temizliği etkinliğimize katılan tüm gönüllülere ve projemize destek veren 7/77'ye herkese teşekkür ederiz. Sizlerle birlikte daha yeşil bir Tokat için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Sabriye Er Kelkit Gazetesi (Özel)

Editör: Şaban Konyar