Kutlamalara katılmak için yola çıkan vatandaşlar trafik engeline takılırken, Tarabya Sahili'nde de uzun araç kuyrukları oluştu.29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Cumhuriyet'in 100'ncü Yılı tüm ülkede coşkuyla kutlanmaya devam ederken İstanbul'da birçok farklı noktada kutlama etkinlikleri gerçekleşti. Akşam saatlerinde kutlamalara katılmak için yola çıkan vatandaşlar, sahil hattı boyunca trafik yoğunluğu oluşturdu. Sarıyer'de sahil hattında bulunan Haydar Aliyev Caddesi, Piyasa Caddesi, İstinye Caddesi ve Köybaşı Caddesi'nde trafik durma noktasına geldi. Trafik yoğunluğunun Beşiktaş ve Sarıyer'de bulunan sahil yollarının tamamına etki ettiği öğrenildi.

Meslektaşına Saldırı İddiası; İki Taraf Da Şikayetçi Meslektaşına Saldırı İddiası; İki Taraf Da Şikayetçi

"BİR BUÇUK SAATTİR TRAFİKTEYİZ"

Kızıyla birlikte kutlamalara katıldığını söyleyen Erkan Çağırtekin, "Cumhuriyet bayramının 100.yılı kutlu olsun. Bir buçuk saattir trafikteyiz, bir yere gidemiyoruz sahilde. Esasında gemileri görelim diye inmek istedik ama değer. Keyifli bir şekilde seyrediyoruz. Sabahleyin kızımın okulda gösterisi vardı. Ona gittik. Oradan çıktık, bütün gün böyle cumhuriyet ile haşır neşir çok güzel geçti. Şimdi de işte buralardayız. Şu an gidemiyoruz ama gemiler zaman zaman yolun kenarından geçiyor, gösteriler oluyor. Yine de çok keyifli" dedi.

Babasıyla birlikte kutlamalardan dönen Selen Çağırtekin, "Bugün babamın dediği gibi kendi okulumda sabah koroya gittik. Buradan herkesin cumhuriyet bayramını kutluyorum" diye konuştu.

Editör: HABER MERKEZİ