2023 ve 2024'te Tokat'ın Turizm Hareketliliği: Konaklama İstatistikleri Değerlendirildi 2023 ve 2024'te Tokat'ın Turizm Hareketliliği: Konaklama İstatistikleri Değerlendirildi

10 Ocak İdareciler Günü vesilesiyle, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ülkenin 81 ilinden gelen valilerle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi. Bu özel günde, Cumhurbaşkanı Erdoğan, valililerle günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. Tokat Valisi Numan Hatipoğlu'nun ön sırada yer alması dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, valilere şehirlerine verdikleri hizmetler için teşekkür ederek, Türkiye'nin binlerce yıllık devlet geleneğinden süzülerek gelen pek çok kurum ve teamülü bugün de yaşattığını belirterek, " 10 Ocak İdareciler Günü’nde 81 ilimizin valileriyle Cumhurbaşkanlığı Külliyemizde bir araya geldik. Devletimiz adına vazife yaptıkları şehirlerimize verdikleri hizmetler için her bir valimize teşekkür ediyorum. Türkiye, binlerce yıllık devlet geleneği içinden süzülüp gelen pek çok kurumunu ve teamülünü bugün de yaşatabilen bir ülkedir. Mülki idare teşkilatımız bu geleneğin hem sahibi hem uygulayıcısı olarak devlet ve millet hayatımızda önemli bir konuma sahiptir. Hep söylediğim gibi, valilik ve kaymakamlık başta olmak üzere yöneticilik görevleri mesai saatleriyle sınırlanamaz. Şehrin yöneticisinin günün 24 saati, yılın 365 günü kapısı da telefonu da gözü de feraseti de hep açık olacaktır. Hiç şüphesiz ülkemizin topyekûn kalkınması, büyümesi, güçlenmesi hedefinin adı olan Türkiye Yüzyılı vizyonumuzun şehirlerimizdeki birinci derece muhatabı valilerimizdir. Ülkemize geçtiğimiz 21 yılda kazandırdığımız kalkınma ve demokrasi atılımları ile eser ve hizmetler, Türkiye Yüzyılı’nın temelidir. Asırlık ihmallerin telafisiyle inşa edilen bu güçlü temel üzerinde yükselteceğimiz Türkiye Yüzyılı’nı bizden sonraki nesillere bırakacağımız en büyük miras olarak görüyoruz. Bu bakımdan Valiler Buluşmamızın gündeminin Türkiye Yüzyılı odaklı oluşturulmasından memnuniyet duyuyorum. Bu vesileyle tüm idarecilerimizin 10 Ocak İdareciler Günü’nü tebrik ediyorum" dedi.

Muhabir: Sabriye Er Kelkit Gazetesi (Özel)