Erbaa İlçe Stadyumu’nda oynanan mücadelede Erbaaspor, adeta sahada varlık gösteremedi ve rakibine 5-0 gibi ağır bir skorla mağlup oldu.

Erbaa Kaymakamı Dr. Remzi Demir, 6. Tokat Tanıtım Günleri’nde Erbaa’yı Tanıttı
Erbaa Kaymakamı Dr. Remzi Demir, 6. Tokat Tanıtım Günleri’nde Erbaa’yı Tanıttı
İçeriği Görüntüle

Performans Düşüşü Dikkat Çekti

Son haftalarda yakaladığı çıkışla taraftarını umutlandıran Erbaaspor’un, İnegölspor karşısındaki etkisiz futbolu tribünlerde büyük hayal kırıklığına neden oldu. Maç boyunca topa sahip olamayan, pozisyon üretmekte zorlanan mavi-beyazlı ekip, rakibine karşı hiçbir bölümde üstünlük kuramadı.

Taraftarlar, karşılaşmanın ardından sosyal medyada ve tribün çıkışlarında yönetimi hedef alan eleştirilerde bulundu. Özellikle takımın hocasız sahaya çıkması ve oyun planındaki dağınıklık, tepkilerin merkezindeydi.

Cihat Güller’in Ayrılığı Takımı Etkiledi

Erbaaspor’un başarılı teknik direktörü Cihat Güller’in ayrılığı, takımı derinden etkiledi. Oyuncuların saha içi uyumu ve disiplininin bozulduğu gözlemlenirken, bu durum “hocanın önemi bir kez daha ortaya çıktı” yorumlarını beraberinde getirdi.

Taraftarlar, Güller’in neden ayrıldığına dair yönetimden hâlâ net bir açıklama yapılmamasına tepki gösterdi.
“Takımı kim yönetecek, yeni hoca ne zaman gelecek?” soruları Erbaa’da gündem olmaya devam ediyor.

Yeni Hoca Geliyor: Fatih Serkan Albayrak ile Anlaşma Yakın

Cihat Güller’in ayrılığı sonrası yönetim, vakit kaybetmeden teknik direktör arayışlarına başladı. Kulis bilgilerine göre, geçtiğimiz sezon Konyaspor’da yardımcı antrenörlük yapan Fatih Serkan Albayrak ile büyük ölçüde anlaşma sağlandı.

Erbaaspor’da Sürpriz Gelişme: Yeni Hoca Fatih Serkan Albayrak mı Oluyor?

Tecrübeli teknik adamın önümüzdeki günlerde resmi olarak takımı devralması bekleniyor.
Erbaa camiasında ise tek soru var:
“Fatih Serkan Albayrak’ın gelişi sahaya ne zaman yansıyacak?”

Taraftar: “Bu Takım Sahipsiz Kalmamalı”

Erbaaspor taraftarı, yönetimden hızlı hareket edilmesini ve takıma yeniden disiplin kazandırılmasını istiyor. Tribünlerdeki ortak görüş ise net:

“Bu takım sahipsiz kalmamalı. Erbaaspor mücadele ruhunu yeniden kazanmalı.”

Yeni hocanın gelişiyle birlikte hem taktiksel hem psikolojik anlamda yeniden yapılanma süreci başlaması bekleniyor.

Muhabir: Murat Berber Kelkit Gazetesi