Kazadan Ölen 3 Yaşındaki Enes Toprağa Verildi Kazadan Ölen 3 Yaşındaki Enes Toprağa Verildi

CHP’li Kurtgöz, yaptığı yazılı açıklamada, ülkenin yönetilemediğini, peş peşe gelen zamların vatandaşı mağdur ettiğini söyledi. AK Parti döneminde en çok göç veren illerin başında Tokat’ın geldiğini belirten Kurtgöz, bu dönemde insanların iş umuduyla başta İstanbul olmak üzere büyükşehirlere göç ettiğini anımsattı. 20 yıllık AK Parti döneminde Tokat’ın yeteri kadar yatırım alamadığını söyleyen Kurtgöz, “Yine bu dönemde Tokat Sigara Fabrikası kapatıldı, Turhal Şeker Fabrikası özelleştirildi. Bu 2 fabrikada çalışan binlerce hemşerimiz maalesef mağdur oldu. Sadece burada çalışanlar değil, başta çiftçimiz olmak üzere Tokat ekonomisi büyük bir darbe aldı. Peki AK Parti ne yaptı, sadece söz verdi ama yerine getirmedi. Mesela kapanan sigara fabrikası yerine dönemin AK Parti Milletvekili 9 tane fabrika kurulacağını söyledi. Ama gidin bakın ortada fabrika adına bir tuğla dahi yok. Fabrika arazisini enkaza çevirdiler. Acaba fabrikanın önünden geçerken ne düşünüyorlar?" dedi.
'VERİLEN SÖZLER NEREDE'
Kurtgöz, AK Partili yetkililerin Tokatlılara verdikleri bir çok sözü yerine getirmediğini belirterek, "Bir diğer milletvekili ise 2017 yılında Şenyurt beldesi Asarcık mevkisinde mühimmat fabrikası kurulacağı yönünde açıklama yaptı. Fakat aradan 5 yıl geçti. Fabrika yapıldı da haberimiz mi yok, yoksa mühimmat fabrikası nerede. Yine Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verilen stat sözünü de unutmadık.
Aradan kaç yıl geçmesine rağmen stat ile ilgili niçin adım atılmadı. Ayrıca, Tokat-Niksar kara yolu ile Niksar-Akkuş yolu da onca verilen söze rağmen neden hala bitirilemedi. Peki 2018'de açıklanan Tokat’ı Turhal’a bağlayacak tren yolu projesi nerede? Nerede bunca verilen sözler. Hemşerilerimiz, kendilerini kandıranlara gereken cevabı sandıkta mutlaka verecek, buna eminiz" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim