Programa CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, İlçe başkanları, İlçe Belediye başkan adayları, İl meclis üyeleri ve partililer yoğun bir katılım sağladı. 
Gerçekleşen programda Erbaa CHP Belediye başkan adayı Coşkun Tonkal kalabalığa hitap etti. Tonkal konuşmasında “3 aydır beni çalışmalarımda yalnız bırakmayan partililerime teşekkür ediyorum. Çok heyecanlıyım dün gece hiç uyumadım hata yapmamı bekleyenler var çok beklerler” dedi

HALKIN PARASINI YİYENLERDEN HESAP SORACAĞIM
CHP Başkan adayı Tonkal konuşmasına şu şekilde devam etti “Halkçı ve Sosyal Belediyecilik Projelerimin bir kaçını buradan bir kez daha söylemek istiyorum.  Emekli ve dar gelirlilere aylık 5 bin TL nakdi yardım, Halk ekmek fırını açıp her mahalleye satış büfesi koyup 4 tl ye ekmek satacaklarını, belediye olarak belediye lokantası açıp 4 çeşit yemeği 40 TL den satışını halka sunacaklarını,  Üniversite öğrencilerine ihtiyaç sahiplerine burs, Çiftçilik ile uğraşanlara Mazot ve gübre desteği sağlayacaklarını ayrıca belediye çalışanlarının hiç birini çıkarmayacaklarını ve maaşlarına zam yapacağını, Halkın Parasını yemeyip yiyenlerden hesap soracağım!” dedi.

Erbaa Trafik Şube Müdürlüğü Engelli Park Yeri Denetimi Yaptı Erbaa Trafik Şube Müdürlüğü Engelli Park Yeri Denetimi Yaptı


Tonkal “Dağları ovaları sattılar yetmedi. Belediyenin yerlerini satıyorlar, İlerleyen günlerde herkes neyin ne olduğunu görecek az kaldı. 10 yıldır kötü belediyecilik var birbirinin aynıları. AK Parti Belediye Başkan adayı Ömer Çetin 1872 konut yapacakmış paramı var belediyede nasıl yapacak.2023 seçimlerinde 1oy PKK ye 1 oy CHP diye konuşup alkış tutan eller, Domuz bağcılar ile iş tutuyor. Bizlere Hain diyenler asıl hain onlardır. AKP ve MHP içerisinde dosalarımız var onları tenzih ediyorum, kendini bilenler bilir. 29 Mart'ta ki miting de belgeler ile konuşacağım” ifadelerine yer verdi.
 Coşkun Tonkal’ın ardından konuşmasını yapan CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz “1994 den bu tarafa sorunları halı altına süpürmüşler. Temizlik için CHP’yi bekliyor. Mevcut Başkan Ertuğrul Karagöl'ü 31 Mart'ta evine göndereceğiz. Kolonsuz binalar var. Kentsel dönüşüm Rantsal dönüşüm olmuş,  AK parti ve Küçük ortağını sandığa gömeceğiz. AK Parti değil MHP değil alternatifi Halkçı belediyecilikte CHP var.” dedi. Konuşmalarında ardından programa katılan vatandaşlar ile birlikte sloganlar eşliğinde, Cumhuriyet meydanındaki seçim binasına yürüdüler.

Muhabir: Hüsamettin Akçay Kelkit Gazetesi (Özel)