olay, dün akşam sularında Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kocaeli Körfez’de Yağcılar yakınlarında yaşandı. İstanbul istikametine giden Zekeriya Batur (42) idaresindeki 34 J 3507 plakalı otomobil, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 16 BEE 13 plakalı otomobile çarptıktan sonra, yoldan çıkarak ağaçlık alana doğru takla attı.

Yoldan gecen vatandaşların kazayı görmesi üzerine durumu hemen 112 sağlık ve polis ekiplerine bildirdiler. 112 Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde otomobilden fırlayan Fatma Batur’un (42) olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken, sürücü Zekeriya Batur ve Çetin Batur (28) ağır yaralı olarak ambulansla çevredeki hastanelere götürüldü. . Çetin Batur, kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi.  Zekeriya Batur'un ise hayati tehlikesinin devam ettiği  öğrenildi. Kazaya karışan diğer otomobilde bulunanlar ise yaralanmadı.

 

Erbaa’nın Yüksek kesimlerine Mayıs Karı Erbaa’nın Yüksek kesimlerine Mayıs Karı

Öte yandan Zekeriya Batur idaresindeki 34 J 3507 plakalı otomobilde bulunanların Samsun’da bir yakınlarının cenaze törenine katıldıktan sonra Tekirdağ’a dönüş yolunda oldukları ifade edildi.  .

Editör: HABER MERKEZİ