Bülent Ecevit Bulvarı üzerindeki kazanın, yola aniden çıkan bir kedi nedeniyle meydana geldiği belirtildi.
Kontrolünü kaybeden araç iki araçla çarpıştı
Kent merkezinden Fethiye yönüne ilerleyen S.T’in (34) kullandığı 07 L 9130 plakalı otomobil, önüne çıkan kediye çarpmamak için direksiyonu kırınca kontrolden çıkıp refüjü aştı ve karşı şeride geçti. Araç, önce O.V. yönetimindeki otomobile, ardından A.A. (49) yönetimindeki minibüse çarptı.
İki kişi hayatını kaybetti, biri ağır yaralı
Kazada S.T, E.T (35), H.T (16), minibüs sürücüsü A.A. ve araçtaki Ramazan A. (54) yaralandı. Araçta sıkışan yaralılar itfaiye tarafından çıkarıldı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan S.T ve E.T tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. H.T’in durumunun kritik olduğu bildirildi.
“Bir anda üzerimize uçtu”
Kazayı yara almadan atlatan O.V., otomobilin büyük bir hızla karşı şeride geçerek üzerlerine geldiğini söyledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.





