Kaza, 15 Mayıs 2024 tarihinde, saat 19.00 sıralarında Antalya-Alanya D400 kara yolunda meydana geldi. M.A.D. yönetimindeki 07 LUZ 29 plakalı hafif ticari araç, bisikletiyle yolun karşısına geçmeye çalışan Muhtesim Alkhshman'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle çocuk yere savrularak ağır yaralandı.

Olay Yeri Müdahalesi

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı çocuk, ilk müdahalenin ardından Serik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve daha sonra Antalya'daki bir hastaneye sevk edildi. Ancak, Muhtesim Alkhshman, hastanede 10 gün süren tedaviye rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Güvenlik Kamerası Görüntüleri

Kazanın ardından, olay anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, Muhtesim Alkhshman'ın bisikletiyle yolun karşısına geçmeye çalıştığı ve hafif ticari aracın çarpması yer aldı.

Soruşturma Süreci

Hırdavatçı, Sokakta Gördüğü 3 Kişiyi Bıçakladı
Hırdavatçı, Sokakta Gördüğü 3 Kişiyi Bıçakladı
İçeriği Görüntüle

Kaza ile ilgili olarak inceleme başlatıldı. Olayın detayları ve sorumluların belirlenmesi için çalışmalar devam ediyor. Muhtesim Alkhshman'ın cenazesi, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Bu trajik olay, trafik güvenliği konusundaki endişeleri bir kez daha gündeme getirdi.

Kaynak: DHA