Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024 yerel seçimleri kapsamında AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı olarak Eyüp Eroğlu’nun ismini açıkladı. Mahalli seçimler üzerinden çalışmalara başlayan AK Parti, Eyüp Eroğlu ile yola devam etme kararı aldı.

Başkan Eroğlu bugün saat 15.00'da Çevreyolu girişinde uzun araç konvoyları ile karşılandı, şehir turu atıldı. Saat 16.00'da ise Kanal Tokat kenarında buluşma düzenlendi. Karşılamada Çanakkale Zaferi’nin sembollerinden Tokat’ın Onbeşlilerini temsilen kostümleriyle yola dizilen gençler dikkat çekti.  Hıdırlık Köprüsü güzergahına sahne kuruldu ve kavşaklar Ak Parti bayrakları ile süslendi. Başkan Eroğlu ailesi, partisinin il teşkilatı ve milletvekilleri ile törene katıldı.

Zile'de Uygulamalı Hac Eğitim Semineri Düzenlendi Zile'de Uygulamalı Hac Eğitim Semineri Düzenlendi

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, alandaki vatandaşlara yaptığı konuşmada, “Doğduğum, doyduğum bütün güzellikleri birlikte yaşadığım şehir, memleketim Tokat’ım. Bugün de çok güzelsiniz. Karşınızda saygı ile eğiliyorum. Bundan 10 yıl önce rabbim bize şehr’ül emin olma fırsatı verdi. Bugün de aynı aşkla karşınızdayım. Pazar günü liderimiz Recep Tayyip Erdoğan tarafından 26 ilin içerisinde ilk açıklanan illerden biri olduk. Ve Cumhurbaşkanımız bu zor görevi bizlere tevdi ettiler. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan Cumhurbaşkanımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Ankara’daki bütün parti yetkililerimize bize inandıkları için teşekkür etmek istiyorum. Aileme çok teşekkür ediyorum. Tokat yüzyılını beraber başlatalım diyen, yanımızda duran Tokat Milletvekillerimize teşekkür ediyorum. İl ve ilçe teşkilatlarımıza, birlikte mesai yaptığımız tüm yol arkadaşlarımıza, kıymetli Tokat halkına, herkese yürekten teşekkür ediyorum. Bugün biz bir meşale yaktık ve bir başlangıç yaptık. Seçim yarışını fiili olarak burada başlattık. Biz ne başardıysak birlikte yaptık evvelallah yine birlikte başaracağız. Yeter ki biz bir olalım, Türkiye olalım. Biz daha çok işler başaracağız. ‘Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz’ tam da bizi ve partimizi anlatan bir cümle.10 yılda sosyal belediyecilikten, vizyon ve gönül belediyeciliğine elimizden geldiğince şehrimize hizmetler üretmeye çalıştık” ifadelerine yer verdi.

Muhabir: Murat Berber Kelkit Gazetesi (Özel)