Olayın ardından sürücüyü darbettikleri iddia edilen şüphelilerin içinde bulunduğu aracın sürücüsü E.Ş., polis ekiplerince gözaltına alındı. Yapılan işlemlerin ardından E.Ş.’ye toplam 226 bin lira tutarında idari para cezası kesildi ve şüpheli adliyeye sevk edildi. Olay, 10 Mayıs Pazar günü akşam saatlerinde Yenidoğan Mahallesi’ndeki Abdi İpekçi Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, seyir halindeki bir otomobil sürücüsü, U dönüşünün yasak olduğu bir noktada dönüş yapmaya çalıştı. Bu esnada karşı yönden gelen başka bir araç, olası bir kazayı son anda yaptığı manevra ile önledi. Yaşanan tehlikenin ardından, karşı araçta bulunan dört kişi otomobillerinden inerek U dönüşü yaptığı öne sürülen sürücüyle sözlü tartışmaya girdi.

Çankırı ve Şanlıurfa’da Fuhuş Operasyonu: 4 Gözaltı
Çankırı ve Şanlıurfa’da Fuhuş Operasyonu: 4 Gözaltı
İçeriği Görüntüle

Kısa sürede büyüyen tartışma kontrolden çıktı ve taraflar arasında arbede yaşandı. İddialara göre gruptan bir kişi, araç içerisindeki sürücüye tekme ve yumruklarla saldırdı. Olay anı çevrede kısa süreli paniğe neden olurken, saldırganlar daha sonra geldikleri araca binerek bölgeden uzaklaştı. Darbedilen sürücünün ise olayın ardından polis merkezine giderek şikâyetçi olduğu öğrenildi. Bunun üzerine emniyet ekipleri olaya karışan kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Soruşturma kapsamında, saldırganların bulunduğu aracın bir süre sonra plakalarının söküldüğü, ayrıca söz konusu aracın ertesi gün el değiştirilerek satıldığı tespit edildi. Polis ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda araç sürücüsü E.Ş. yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyette alınan ifadesinde E.Ş.’nin, araçta bulunan diğer kişileri tanımadığını, söz konusu otomobili ise ehliyeti olmayan asıl araç sahibinin isteği üzerine kendisinin kullandığını söylediği belirtildi. İşlemleri tamamlanan şüpheli, adliyeye sevk edilirken olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Kaynak: DHA