Olayda yaralanan olmazken, saldırganlar kaçtı.
Makam Koltuğuna Ateş Ettiler
Olay, saat 13.00 sıralarında Dr. Sadık Ahmet Bulvarı’ndaki bir binada meydana geldi. İddiaya göre, Başkan A.D’nın sahibi olduğu inşaat firmasının ofisine gelen şüpheliler, doğrudan D.’nın kullandığı odaya yöneldi. Burada rastgele ateş açan saldırganlar, herhangi bir yaralama gerçekleştirmeden olay yerinden kaçtı. Çalışanların durumu bildirmesi üzerine polis ve olay yeri inceleme ekipleri ofiste delil topladı.
Demirçalı: "Zorbalık Bizi Yolumuzdan Alıkoyamaz"
Saldırının ardından yazılı açıklama yapan Başkan A.D, şu ifadeleri kullandı:
“Makam koltuğuma ateş eden şahıs, olay yerinden kaçarak uzaklaşmıştır. Hiçbir zorbalık, hiçbir tehdit bizi yolumuzdan alıkoyamaz. Bizim tek amacımız, Yüreğir halkına hizmet etmek ve memleketimize değer katmaktır. Bu yolda kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz.”
D., olayın kısa sürede aydınlatılacağına olan inancını dile getirerek, saldırganların ve varsa arkasındaki kişilerin yargı önünde hesap vereceğini belirtti.
Polis Şüphelilerin Peşinde
Polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin kimliğini tespit etmek için çalışma başlattı. Güvenlik kamerası kayıtları ve görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda soruşturma sürdürülüyor.




