Düzenlenen törene Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, İl Jandarma Komutanı Albay Bahri Bostancı, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan ve davetliler katıldı. Jandarma Teşkilatı'nın 184'uncu kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen kutlama porgramı  İl Jandarma Komutanı Albay Bahri Bostancı'nın şehitlik ziyareti ile başladı.
Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl “Jandarma teşkilatımızın kuruluşunun 184. yılı münasebetiyle Tokat İl Jandarma Komutanlığı'nda Tokat Valimiz Numan Hatipoğlu, İl Jandarma Komutanımız Albay Bahri Bostancı ve il protokolümüzün katılımıyla düzenlenen kutlama programına katıldık.
Şehadet mertebesine erişmiş kahramanların ocağında şanla, şerefle görev icra eden jandarmalarımızla buluşup teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü kutladık.
2 asra yakındır memleketimizin her karış toprağında güvenlik ve asayişi sağlayan, kanun ordusunun tüm mensuplarına teşekkür ediyor, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” ifadelerini kullandı.

Erbaa’da Özel Çocuklar Bahar Şenliğinde Buluştu Erbaa’da Özel Çocuklar Bahar Şenliğinde Buluştu

asdqwewqeqeqwrqwrqweqweasdasdeqweqweadad