Erbaa Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri Yeni yapılaşma alanlarının olduğu bölgeler başta olmak üzere şehrin birçok noktasında aynı anda altyapı çalışmalarını sürdüren ekipler son bir hafta içerisinde havalarında elverişli olmasını fırsat bilerek yaklaşık 380 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı çekmek için yoğun şekilde çalışıyor.

Vali Numan Hatipoğlu , Erbaa’da Çeşitli Ziyaret Ve İncelemelerde Bulundu Vali Numan Hatipoğlu , Erbaa’da Çeşitli Ziyaret Ve İncelemelerde Bulundu

Erek Mahallesinde çalışmalarını sürdüren ekipler, altyapı inşasına devam ediyorlar. Altyapı çalışmalarının mevsim koşullarının elverdiği ölçüde kesintisiz olarak devam edeceğini belirten Başkan Karagöl, “Erek Mahallemizde altyapı hizmetlerinin daha kaliteli ve sağlıklı hale getirilmesi için çalışmalarımız sürüyor. Ekiplerimiz Yonca Sokağa 380 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı çekmek için yoğun şekilde çalışıyor. En kısa sürede tamamlamayı planladığımız çalışmalarımız sonrası Erek Mahallemizde altyapı sorununu büyük ölçüde tamamlamış olacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim