Tokat Belediyesi Sosyal Tesislerinde Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu; AK Parti Tokat Merkez İlçe Başkanı Ali Çalışkan, İl Kadın Kolları Başkanı Havva Sabuncuoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Rasül Akyürek ve beraberindeki gençleri ağırladı. Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, gençlere hitaben yaptığı konuşmada bir yandan 10 yıllık süreçte yaptığı hizmetlere kısa kısa değinirken bir yandan da yeni dönemde gençlere yönelik gerçekleştirecekleri projeler anlattı. Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu; gençlerin hayallerini her zaman büyük tutmasının altını çizerek, 31 Mart Yerel Seçimlerinde gençlerle birlikte Tokat’ta büyük bir zafere imza atacaklarını belirtti.

 Başkan Eroğlu konuşmasında “Bu aziz milletimizin tarihi başarılarla doludur ve bu başarıların ardında hep gençlerimiz vardı. Allah’ın izniyle gençlerimiz, ülkemiz için daha güzel başarılara imza atmaya devam edecekler. 32 yaşında başladığım siyasi hayatımda 36 yaşında Tokat’ımıza Belediye Başkanı oldum ve 10 yıldır hizmet kervanımıza devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la yol arkadaşlığı yaptık, Hamdolsun’’ dedi.

Artova Belediyesi ve Esnaf Toplandı, Geleceği Birlikte İnşa Edecekler Artova Belediyesi ve Esnaf Toplandı, Geleceği Birlikte İnşa Edecekler

Murat Berber Kelkit Gazetesi(Özel)

Editör: Şaban Konyar