"Bizim yerimiz milletimizin yanıdır" dedi.
Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, esnaf ve vatandaşların talep ve önerilerini sahada dinlemeyi sürdürüyor. Halkla iç içe olan ve halkın isteklerini birinci ağızdan dinlemeye devam eden Başkan Eroğlu, Gaziosmanpaşa Bulvarı'ndaki esnafları ve vatandaşları ziyaret etti.
Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Başkan Eroğlu, "Bizim yerimiz sokakta, sahada, gece-gündüz her daim milletimizin yanında olmaktır. Bizim yerimiz, her gün evine aş götüren esnafımızın dükkânındaki mis gibi ekmek kokusudur. Bu amaçla göreve geldiğimiz günden itibaren halkımızla iç içe olmaya, esnafımızın yanında yer almaya devam ediyoruz. Makam odamız sahada milletimizin yanındadır. Kıymetli hemşehrilerimizin, değerli esnaflarımızın istek ve taleplerini, şehrimize dair düşüncelerini bizzat birinci ağızdan dinliyor, sorunları var ise ekibimizle birlikte anında çözüm üretiyoruz. Ziyaretlerimiz sırasında bizlere gönül kapılarını açarak, Güleryüzleriyle misafir eden tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Dün olduğu gibi bugün de yarın da halkımızla, esnafımızla iç içe olmaya devam edeceğiz" dedi.

Tokat Depremi Sonrası Dayanışma Ve Onarım Çalışmaları Hızla Devam Ediyor Tokat Depremi Sonrası Dayanışma Ve Onarım Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Editör: TE Bilişim