Tokat Belediyesi, kış şartlarının sona ermesi ile birlikte Güneşli Mahallesinde 6 sokakta geniş  çaplı çalışma başlattı. Güneşli Mahallesinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu “Belediyemizin inşaat çalışmaları devam ediyor. Bir taraftan yolların açılmasıyla, asfaltlama, parke ve kaldırım çalışmaları, çok yoğun bir işin olduğu bir yer. Burada 6 sokağa ekiplerimiz hızlı bir şekilde girdi. Yapılaşmanın yoğunlaştığı bu bölgede çocuk parkından semt spor alanına kadar vatandaşlarımızın ihtiyacı olan sosyal alanları da üretiyoruz. Altyapı çalışmalarından sonra şimdi üstyapı çalışmaları ile mahallemizin hem vatandaşlarımız açısından daha kullanışlı hale geleceğini hem de hak ettiği güzel görüntüye kavuşacağını söyleyebiliriz" dedi. 

Kış şartlarının sona ermesi ile birlikte çalışmaların hızlanacağını dile getiren Başkan Eroğlu "Planlarımız çerçevesinde her zaman olduğu gibi 2023 yılında da şehrimizin genelinde çalışmalarımızı aralıksız gerçekleştireceğiz. Nerede hangi hizmete ihtiyaç varsa ivedilikle ulaşmaya gayret edeceğiz. Bununla birlikte Tokat'ın genelinin faydalanacağı projelerimizde de çalışmalar devam ediyor" diye konuştu.

Yerel Seçimlerde Partiler Arası Rekabetin Yoğun Olması Beklenen İller! Yerel Seçimlerde Partiler Arası Rekabetin Yoğun Olması Beklenen İller!

baskan-eroglu-2023-yilinda-da-calismalarimizi-araliksiz-surdurecegiz_8739_dhaphoto1baskan-eroglu-2023-yilinda-da-calismalarimizi-araliksiz-surdurecegiz_8739_dhaphoto2