Hırsızlık Yapan 2 Şüpheli, Adli Kontrolle Serbest Hırsızlık Yapan 2 Şüpheli, Adli Kontrolle Serbest

Olay, 13 Şubat'ta akşam saatlerinde, Mazıdağı ilçesi kırsal Kocakent Mahallesi'nde meydana geldi. Mahalledeki caminin yakınlarındaki evinden çıkan İdan Yavuz'u, cami cemaati, başından silahla vurulmuş halde hareketsiz buldu. Yüzü tanınamayacak halde olan Yavuz için imam, cami hoparlörlerinden yaralı bir gencin bulunduğunu anons etti. Anonsun ardından ailesi tarafından teşhis edilip, Mazıdağı Devlet Hastanesi'ne götürülen Yavuz, ilk müdahalenin ardından Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. İdan Yavuz, yapılan müdahalelere rağmen, sabah saatlerinde, yaşam mücadelesini kaybetti.

Yavuz'un cenazesi, otopsi işlemleri için hastanenin morguna kaldırıldı. Olayla ilgili yürütülen soruşturmada gözaltına alınan İdan'ın amcası F.Y., yengesi G.Y. ve kuzeni E.Y. ile ismi öğrenilemeyen diğer kuzeninin işlemleri sürüyor. İdan Yavuz'un cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından Kocakent Mahalle Mezarlığı’nda defnedilecek.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Mardin'de başından silahla vurulmuş halde bulunan ve bugün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İdan Yavuz (18), Mazıdağı ilçesi kırsal Kocakent Mahalle Mezarlığında gözyaşları ve ağıtlarla toprağa verildi. Olayla ilgili yürütülen soruşturmada gözaltına alınan İdan'ın amcası F.Y., yengesi G.Y. ve kuzeni E.Y. ile ismi öğrenilemeyen diğer kuzeninin işlemleri sürüyor.

Kaynak: DHA