İhlas Haber Ajansı (İHA) Erbaa Muhabiri ve Kelkit Gazetesi emektarı Şaban Konyar, geçirdiği beyin kanaması sonrası Samsun Şehir Hastanesi’nde yaklaşık 22 gündür sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybetti. Usta gazetecinin vefatı; ailesi, meslektaşları ve tüm Tokat basın camiasını yasa boğdu.
GÖZYAŞLARIYLA EVİNDEN HELALLİK ALINDI
Evli ve 2 çocuk babası olan Şaban Konyar’ın cenazesi Samsun’dan Erbaa’ya getirildikten sonra ilk olarak helallik alınmak üzere baba evine götürüldü. Ailesi, yakınları ve komşularının duaları eşliğinde helallik alınmasının ardından merhumun naaşı Mimar Sinan Camii’ne nakledildi. İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Konyar, dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
PROTOKOL VE BASIN CAMİASI SON GÖREVDE BULUŞTU
Mimar Sinan Camii’nde icra edilen cenaze merasimine Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt, Tokat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Kayhan, eski Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım’ın yanı sıra bölgede görev yapan çok sayıda basın mensubu, merhumun yakınları ve sevenleri katıldı. Meslektaşları, Konyar’ı bu son yolculuğunda yalnız bırakmadı.
YEĞENİ BÜŞRA KONYAR’IN YANINA DEFNEDİLDİ
Cenaze namazının ardından merhum Şaban Konyar’ın naaşı, 6 yıl önce Erbaa’da başına yorgun mermi isabet etmesi sonucu 17 yaşında hayatını kaybeden yeğeni Büşra Konyar’ın yanındaki kabre defnedildi. Usta gazeteci, sevenlerinin ve meslektaşlarının dualarıyla ebediyete uğurlandı.

,





