Yerli Tramvay Parçalarıyla 180 Milyon TL Tasarruf Sağlandı
Yerli Tramvay Parçalarıyla 180 Milyon TL Tasarruf Sağlandı
İçeriği Görüntüle

Olay yerine hızla ulaşan polis ekipleri tarafından gözaltına alınan şahıs, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Olay, öğle saatlerinde İsmet İnönü-2 Caddesi üzerinde bulunan bir banka şubesinde yaşandı. Selim T., 41 UE 595 plakalı otomobiliyle bankaya gelerek aracından aldığı tüfekle içeri girdi. İddiaya göre borçları olduğunu söyleyerek kredi talep eden şahıs, olumlu yanıt alamayınca elindeki silahı gösterdi. Bu hareket bankada büyük bir korku ve paniğe yol açtı.

Banka personelinin soğukkanlılığı sayesinde olay büyümeden kontrol altına alındı. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen polis, Selim T.’yi etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. Şüpheli, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra işlemleri yapılmak üzere Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’ne sevk edildi. Ayrıca, şüphelinin olay yerine geldiği ve yakındaki bir sokakta park ettiği araç da polis tarafından detaylı şekilde incelendi.

Tanıklar Olay Anını Anlattı

Olay anına tanık olan çevredeki esnaflar, yaşadıkları şaşkınlığı dile getirdi. Caddede iş yeri bulunan Şengül Kocabıçak, “Bankanın önünde kalabalık ve polis vardı. Bir kişiyi yere yatırmışlardı, başka bir polis de tüfeği taşıyordu. İçeri girip borcu olduğunu söyleyip para istemiş” dedi. Bir başka tanık Ahmet Tut ise, “Şüpheli aracını bizim binanın önüne park etti. Uzun süre kalacaksa başka yere park etmesini söyledim. Daha sonra başka bir yere geçti. Giyimi dağınıktı ve telaşlı görünüyordu” ifadelerini kullandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA