Tekirdağ’da Fuhuş Operasyonu: 9 Kişi Tutuklandı Tekirdağ’da Fuhuş Operasyonu: 9 Kişi Tutuklandı

Korona virüs salgının ülke genelinde artması ile birlikte kısıtlamalar da genişletilmişti. Ülke genelinde kısıtlamaların artırılması ile son birkaç gündür vaka sayılarında düşüşler yaşanmasına, Erbaa’da yüzde yirmilere varan düşüş iyimser bir tablo oluşmasına sebep olmuştu.

23 Nisan Cuma gününün de kısıtlamalara dahil edilmesi ile hafta sonu ile birlikte 3 güne çıkan kısıtlamaların ardından Erbaa'da banka önlerinde oluşan kuyruklar çabaları boşa çıkaracak cinstendi. 3 günlük kısıtlamanın ardından bankalardaki işlemlerini yapmak isteyen vatandaşlar banka önlerinde uzun kuyruklar oluşturdular. Oluşturulan uzun kuyruklarda sosyal mesafe kuralların hiçe sayılması hastalığın yayılmasına davetiye çıkarıyor. Emniyet güçlerinin zaman zaman yaptığı uyarılar mesafe kurallarına uyulmasını sağlasa da daha sonra sıralarda yeniden mesafe kurallarına uyulmadığı gözlemleniyor.

Erbaa’da pozitif vakaların son günlerde ortalamada azalmasının daha iyi tablolara dönüşebilmesi için vatandaşların bilhassa mesafe kurallarına özen göstermesi bekleniyor.

Editör: TE Bilişim