Olayın alacak verecek meselesinden kaynaklandığı öğrenildi. Saldırı anı bir cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.
Uzun Namlulu Silahlarla Saldırı
Olay, balıkçı barınağında saat 17.00 sıralarında yaşandı. Beyaz renkli bir otomobille gelen 4 kişi, masada oturan 4 kişiye otomatik uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Saldırıda H.Ç. (24) ve D.A.H. (46) yaralanırken, mağdur tarafa ait bir köpek de kurşunların hedefi olarak öldü.
Olay yerine yakın devriye gezen polis ekiplerinin saldırganlara ateşle karşılık vermesi sonucu kısa süreli çatışma yaşandı. Şüpheliler kaçmaya çalışırken kısa sürede yakalandı. Operasyonda 2 otomatik tüfek ve 1 tabanca ele geçirildi.
Şüpheliler Suçlarını İtiraf Etti
Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Burak Ö. (24), Mehmet T. (26) ve Mahsun P. (25), sorgularında saldırıyı kendilerinin gerçekleştirdiğini itiraf etti. Şüphelilerin daha önce birçok suç kaydının bulunduğu tespit edildi.
Mağdur taraf ise polise verdikleri ifadede, “Kimseyle bir problemimiz yoktu,” diyerek saldırıya şaşırdıklarını ifade etti.
İşlemleri tamamlanan 3 şüpheli, Özel Harekat polisleri eşliğinde sıkı güvenlik önlemleri altında Küçükçekmece Adliyesi’ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.




